Všechny objednávky se snažím vyexpedovat co nejdříve, avšak může nastat větší prodleva v expedici, proto prosím o trpělivost. Mám doma dvě malé holčičky, které mi také vyžadují moji pozornost :-). Zvažte prosím platbu na dobírku. Přepravci nebudou přijímat hotovost a ne všichni mají platební terminály k dispozici. Moc děkuji.
 

zinková mast

56 hodnocení
 

Přírodní zinková mast, která obsahuje 32% velmi vysoce ceněného jojobového oleje je vhodná i pro děti od narození. Mast neobsahuje vodu, parabeny, alergeny, umělá aromata ani umělé látky. Tuhá konzistence po kontaktu s teplem rukou povolí a na těle roztaje a vstřebá se do kůže. Masti stačí malé množství, nevytváří mastný film. Mast je vhodná k častému každodennímu mazání.  

Jemná mast certifikovaná již pro děti od narození. Doporučujeme pro každodenní užívání např. při prevenci proti opruzeninám, ekzémy kvasinkového původu, na již vzniklé opruzeniny, akné u dětí i dospělých. 

Bambucké máslo nejvyšší kvality - dokonale pečuje o podrážděnou, narušenou kůži, zklidňuje ji při alergii, štípnutí hmyzem, při omrzlinách či naopak po spálení od slunce. Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či rtů. Urychluje hojení drobných ranek a odřenin. Ocení ho suchá a dehydratovaná pleť, ale to nejlepší z něj vytěží i zralá pleť. 

Bio jojobový olej - má protizánětlivé účinky, dokáže hojit rány a předcházet jizvám. Je výjimečný v péči o aknózní pleť, což dokázala i rozsáhlá studie Ústavu farmakologie a toxikologie v Káhiře. Jojobový olej v pleti podporuje tvorbu kolagenu a ten je přímo odpovědný za růst nové kůže. Kolagen je nezbytný u hojení popálenin, hlubokých jizev a ran. Jojobový olej také činí kůži odolnější vůči nepříznivým vlivům a vytváří účinnou bariéru bránící dehydrataci pokožky. 

Oxid zinečnatý - je přírodní pigmentový minerál ve formě bílého prášku. Je netoxický, dobře absorbován pokožkou, nedráždí ji a nevyvolává alergické reakce. Vhodný je i pro jemnou dětskou pokožku. Používá se v kosmetice pro citlivou, podrážděnou a poškozenou pleť se sklonem k akné. Urychluje hojení, předchází vzniku jizev. Pro svou schopnost absorbovat přebytečnou vlhkost, pohlcovat pachy a zabraňovat množení bakterií je vhodnou ingrediencí při výrobě deodorantů. Je také bezpečnou přísadou opalovacích přípravků, v nichž plní úlohu fyzikálního UV filtru nedráždivého pro pokožku (zabraňuje pronikání UV záření do pokožky). 

Vitamín E - patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením.

od 90 Kč
Kategorie péče o pleť
Zvolte variantu
vyr 420 21 27 30 ml Skladem 160 Kč
   
vyr 420 21 27 50 ml Skladem 210 Kč
   
vyr 420 21 27 15 ml Skladem 90 Kč
   
 

Ingredients (INCI): Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej), Zinc Oxide (oxid zinečnatý), Tocopherol (přírodní vitamín E)

Balení: 50 ml, hliníkový kelímek s etiketou

 

Trvanlivost: Jeden rok, po otevření doporučujeme spotřebovat do půl roku.